Artikel paranormaal – Star Trek is echt: een psychotische ‘fantasie’

De westerse wetenschap heeft nog geen buitenaards leven ontdekt. Wel zijn er mensen die beweren ufo’s gezien te hebben; die ontvoerd zouden zijn door ruimteschepen; of die zeggen in contact te staan met buitenaardse wezens. Wat is waar? Een psychiater zou hen snel naar een inrichting verwijzen, maar sinds ik heb ontdekt dat mijn ziel de ster Sirius als basis heeft twijfel ik aan de zogenaamd wetenschappelijke waarheid. Het schijnt zelfs (en dat klinkt zeker psychotisch) dat de echte machthebbers op deze planeet de mens geknecht willen houden, want het kapitalistische systeem draait nog steeds goed voor de allerrijksten. Daarom mogen we niet ontdekken dat we van oorsprong spirituele wezens zijn, wiens ziel ook uit andere delen van het universum kan komen. En geloof het of niet: ik acht het mogelijk dat dit waar is.

Tekens
Maar je vraagt je waarschijnlijk af: hoe denk ik te weten dat ik van Sirius kom? Tijdens mijn twinflame-revolutie (andere zielshelft/ware liefde) hebben mijn gidsen (de ‘beschermengelen’ die ieder mens heeft) contact gezocht en ben ik wakker geworden. Van hen heb ik begrepen dat hoogsensitieve mensen gedachtes in de radar gegooid kunnen krijgen. Als je zeer gevoelig bent (hoogsensitief) dan heb je goede antennes om signalen uit je omgeving op te pikken: van andere mensen en ook van gidsen/entiteiten. Beginnen verschillende personen bijvoorbeeld tegenover jou binnen korte tijd over hetzelfde onderwerp, dan kun je checken of dit voor jou van belang is. Waarschijnlijk wel, want het kan een suggestie van je gidsen zijn.

Zo kwam ik vrij kort na elkaar drie keer ‘Sirius’ tegen. Een oudere, helderziende vriendin vertelde mij over een documentaire met een Noorse man, die zich zijn leven op Sirius kon herinneren. Vervolgens deed ik op internet voor de lol een quiz ‘Tot welk buitenaards ras hoor jij?’ en daar kwam ‘Sirians’ uit. Hum, dacht ik toen, wie of wat zijn dat eigenlijk: komen die uit Syrië? Als derde zag ik een boot op het IJ met de naam Sirius. Sinds mijn twinflame-revolutie weet ik dat bootnamen in mijn geval niet altijd toevallig zijn.

Sirius en Starseeds
Toen ben ik op internet naar Sirius gaan zoeken: het bleek de helderste ster aan onze nachtelijke hemel en staat ook wel bekend als de ‘hondsster’, uit het sterrenbeeld Canis Major. Dat is de hond die Orion volgt: een sterrenbeeld dat mij als kind al erg aansprak.

Ook ontdekte ik dat er ‘Starseeds’ zijn: mensen wiens ziel niet de aarde, maar een ster of planeet als basis heeft. In de spirituele wereld is dit volkomen normaal. Zo herinnert een paranormaal begaafde vriend zich zijn leven op Venus. Er worden nu steeds meer Starseeds wakker, wat betekent dat ze zich hun spirituele afkomst en missie op aarde herinneren.

Sinds een jaar ben ik op Facebook lid van de Sirius Starseeds. De groep telt 1238 leden uit de hele wereld – en het worden er steeds meer – die net zo ‘gek’ zijn als ik. Er is veel affiniteit met de sterren (natuurlijk), water, dolfijnen, zeemeerminnen (net als ik  ) en piramides. Want de ster neemt in veel culturen een belangrijke plaats in, maar er schijnt een duidelijke link te zijn tussen de beschaving van Sirius en het Oude Egypte.

Oude Egypte
De cultuur van het Oude Egypte is van de beschavingen uit de oudheid mijn favoriet. Als 6-jarige was ik al gefascineerd door de videoclip van het Stranglers-nummer Golden Brown uit 1981: met piramides, kamelen en de Nijl. Ook kan ik me goed herinneren dat ik op een ochtend ziek thuis een tv-aflevering keek over een vrouw die in het Oude Egypte woonde. “Daar heb ik vroeger geleefd”, schoot er door me heen. Ik zal ongeveer 7 jaar zijn geweest. Op de lagere school maakte ik vele werkstukken over Egyptische goden, die ik toen uit mijn hoofd kende. En ik ben altijd dol op katten geweest, dieren die in het Oude Egypte heilig waren. Een van de soorten op Sirius zou een katachtig ras zijn. Ten slotte vond ik het oog op de muur in het plaatsje West op Terschelling mateloos interessant: het leek op het oog van Ra, symbool van de vrouwelijke zon.

Voor de Egyptenaren betekende de terugkeer van Sirius aan de nachthemel de overstroming van de Nijl en een nieuw vruchtbaar jaar. Ze vereerden de ster als de godin Sopdet met een vijfpuntige ster op haar hoofd. Later werd Sopdet vereenzelvigd met Isis. De stand van de piramides van Gizeh zou geënt zijn op de stand van de sterren in het Orionstelsel. Dit stelsel zou samen met Sirius het huis van de goden Isis en Osiris zijn geweest, die naar de aarde kwamen en het leven en de mens schepten. De Egyptenaren zouden afstammen van deze goden. Elke farao wenste dat zijn ziel naar Orion en Sirius zou terugkeren.

Ik denk dat het bewoners van Sirius zijn geweest, of mensen met een ziel van Sirius, die de beschaving van het Oude Egypte hebben gevormd, inclusief de bouw van de piramides. Dat de Egyptenaren hier later goden van hebben gemaakt is voor hun rekening. Mensen hebben vaak de neiging om datgene wat groter en sterker is dan zij goddelijk te maken.

Soemeriërs en de Dogon 
Ook teksten van de oude Soemeriërs (in het huidige Irak) en mythen van de Afrikaanse Dogon-stam (Mali) vertellen over onderricht van buitenaardse wezens. De Dogon-stam heeft bijvoorbeeld kennis van de witte dwergster Sirius B, die door Sirius A niet met het blote oog te zien is. Volgens hen zou het Sirius-stelsel zelfs nog uit een 3e ster bestaan, wellicht een rode dwerg. De stam vereert de Nommos als voorouders: wezens die half mens en half amfibie/vis zijn (zeemeerminnen?). Deze voorouders worden ook wel ‘Meesters van het water’ en ‘Leraren’ genoemd. Volgens de mythologie zouden deze Nommos van een wereld komen die rond Sirius cirkelt. De spirituele leiders van de Dogon zouden van de Nommos afstammen.

In 1976 kwam Robert Temple met zijn boek The Sirius Mystery als een van de eerste westerlingen met de theorie naar buiten dat de Dogon contact zouden hebben gehad met buitenaardse wezens. Een opvallend gegeven is het feit dat hij zegt erg gedwarsboomd en bedreigd te zijn door met name de Amerikaanse veiligheidsdienst. Waarom zou die zich daar druk over maken? Hier kom ik in het laatste deel van mijn artikel op terug.

De vrouwelijke kant van God
Sirius heeft een sterke link met het ‘goddelijke vrouwelijke’, dat in deze tijd mag terugkeren. Het patriarchale tijdperk waarin God alleen een man zou zijn is voorbij. Dit sluit perfect aan bij mijn feminisme en diepe interesse van jaren her voor Maria en vrouwelijke heiligen uit het christendom. Zielen van Sirius hebben dan ook een voorkeur voor matriarchale of egalitaire culturen, zoals de Kelten of de Noordse cultuur van Skandinavië.

Mannen met Sirius als basis staan dan ook goed in contact met hun vrouwelijke kant; tenminste, als ze daar door onze dominante patriarchale cultuur niet in beschadigd zijn. Dit betekent namelijk hevige emoties (ook huilen) en dat is geen teken van zwakte! Vrouwen met een Sirius-ziel hebben op hun beurt veel mannelijke energie.

Water en zeemeerminnen
Ook wordt Sirius geassocieerd met water en zeemeerminnen. Een deel van de wezens op Sirius zou een soort zeemeerminnen zijn, zoals de Nommos van de Dogon in Mali. Nu zijn deze sprookjesfiguren al vanaf mijn 5e jaar favoriet. De zee en oceaan zijn altijd mijn meest geliefde plekken geweest: ik heb een zeer sterke band met de woeste Keltische, rotsachtige westkusten. Bovendien is het element water verbonden met emoties. En zoals zeemeerminnen graag zingen, zo houden zielen van Sirius van muziek. Dat is dan weer leuk voor een dj, zoals ik.

Gekte of waarheid
Toen ik tegen mijn helderziende burn-out-therapeute over Sirus begon moest ze lachen: “Als iemand anders dit had gezegd, had ik gedacht dat die psychotisch zou zijn.” Ze vertelde dat ze een oudere Indiaan en een jongere vrouw met grote ogen van Sirius als mijn gidsen zag. Deze buitenaardse vrouw kan niet praten, maar communiceert telepathisch. Mijn therapeute, of haar gidsen, kunnen dit channelen.

Maar hoe check ik voor mezelf dat dit geen kolder is? Deze kennis komt immers niet uit mijn verstand, maar het voelt waar voor mijn intuïtie. Tegen mijn twinflame had ik vanaf mijn roze wolk gebazeld dat we allebei Selkies waren (mythische figuren, half mens/half-zeehond). Later heb ik me afgevraagd wat ik hier in godsnaam mee bedoelde. Inderdaad: Sirius. Dit soort waarheden ontdekken is een kwestie van onderzoek, associatie en intuïtie, maar hoeft daarom niet minder waar te zijn dan constateringen met het verstand.

De Arcturians
Sinds mijn ontwaken volg ik op Facebook berichten van Laozi Blessing. Zij heeft ook een Sirius-ziel en in haar healing-praktijk komt van alles voorbij: verlichte meesters, geïncarneerde engelen, Lichtwerkers. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Een verhaal dat mij opviel was het verhaal van een gewone café-restaurant-eigenaar in Rotterdam. Deze man had tot voor kort niks met spiritualiteit. Omdat hij last had van zijn schildklier en de fabriek tijdelijk was gestopt met het produceren van medicijnen, besloot hij een andere weg te verkennen. Hij werd geholpen door een spirituele coach én Laozi Blessing en ontdekte dat zijn ziel tot de Arcturians hoort: een van de meest ontwikkelde en vreedzame beschavingen in ons universum.

Het verhaal klinkt als pure sciencefiction. Zijn paranormale vermogens waren tot voor kort geblokkeerd, want soortgenoten van Arcturus hadden een beschermend schild om hem heen gedaan om hem voor vijanden te verbergen. Tegenwoordig krijgt deze man boodschappen in zijn hoofd van engelen/entiteiten uit andere dimensies, terwijl hij staat te koken voor zijn gasten. En hij hoeft nu nog maar de helft van zijn schildkliermedicatie te gebruiken. Ik heb hem een paar weken geleden ontmoet en het licht en de zachtaardigheid van zijn ogen waren zeer opvallend.

De westerse wetenschap?
Voor paranormaal begaafden is het gesneden koek dat er zielen bestaan met een ster of planeet als thuisbasis. Daarom snap ik niet dat de westerse wetenschap niks met deze theorieën doet, behalve de aanhangers gek verklaren. Ik zou zeggen: onderzoek en als het klinkklare onzin is, dan ben je daar snel genoeg achter. Maar een wetenschapper wil zijn geloofwaardigheid tegenover collega’s niet verliezen. En dat is begrijpelijk, maar jammer. Zoals een psychiater in opleiding mij onlangs vertelde: zij gelooft dat paranormale tekens mogelijk zijn, maar voordat een onderzoeker met deze stelling naar buiten treedt moeten de andere psychiaters dit ondersteunen. Een wetenschapper is een zeer goed geïntegreerd en ‘hoog’ lid van het maatschappelijk systeem, dat niet omlaag wil vallen.

Ten slotte zijn mensen natuurlijk ook gewoon bang. Dat er een paranormale werkelijkheid zou zijn gooit bij de meeste westerlingen hun hele wereldbeeld op zijn kop. Toen Galileo Galilei in de 17e eeuw beweerde dat de aarde niet het centrum van het heelal is, maar rond de zon draait, kwam hij ook ernstig in conflict met de kerk. De autoriteiten waren liever van hem af dan hun idee van de werkelijkheid bij te stellen.

De schaduwregering
En dan zou er nog een duisterder reden kunnen zijn waarom de kennis van de paranormale werkelijkheid en Starseeds niet algemeen bekend is. Het schijnt – en dit klinkt naar een samenzweringstheorie – dat deze wereld in werkelijkheid wordt bestuurd door een schaduwregering, gebaseerd in de Verenigde Staten. Een “Shadow Government” wordt het in de FBI-documenten over Hillary Clinton genoemd. Haar man Bill zou ooit tegenover een journaliste hebben gezegd: “There’s a government inside the government and I don’t control it”. Het doet denken aan een Orwelliaanse 1984-wereld waar wij denken dat we vrij zijn, maar intussen als slaven leven.

Volgens de Russische president Vladimir Poetin zou de CIA zelfs achter elke aanslag op deze planeet zitten. Het is mogelijk dat hij gelijk heeft. Met de wolf als totemdier (zie mijn artikel over dit onderwerp) – net als Hitler en Churchill – is deze dictator zeer sterk en volstrekt eigenzinnig. Het is zelfs waarschijnlijk dat Poetin met zijn uitzonderlijke wolfskracht ook een Starseed is. Ik gok Sirius wegens zijn principes: toen hij nog ambtenaar was bijvoorbeeld, was hij de enige van al zijn collega’s die geen steekpenningen aannam. Poetin luistert naar niemand; laat staan een schaduwregering die vanuit de VS de wereld domineert. Het kan zijn dat hij – mits uitgelokt – de voorzet gaat geven voor een Derde Wereldoorlog, die het kapitalistische systeem dat de aarde bedreigt omver zal werpen.

De omslag
Voor en achter de schermen van onze alledaagse werkelijkheid wordt er in ieder geval hard gewerkt om een omslag te bewerkstelligen en de aarde met alle levende wezens te redden. Sjamanen, Starseeds en Lichtwerkers ontwaken en herinneren zich weer wie ze zijn. Door ascensie (zie mijn artikel over dit onderwerp) wordt de frequentie van de aarde verhoogd van 3d naar 5d, de dimensie van liefde en licht. Het wordt de zware bevalling van het Aquarius-tijdperk. Klinkt dit als sciencefiction? De serie Star Trek was vroeger niet voor niets al mijn favoriet 

Meer weten? Kijktips

Are you a Sirian starseed? All about out Sirius Galactic Family – Bridget Nielsen
https://www.youtube.com/watch?v=0j0ZqM7WoDk

Tracking Orion & Sirius in ancient civilizations #2 Egyptian God of resurrection
https://www.youtube.com/watch?v=V3wKckMVYbA

The “Sons of God” that Came to Earth from Sirius
https://www.youtube.com/watch?v=HTNKYTm85DQ

Sirians Aliens – Everything You Wanted To Know 2017
https://www.youtube.com/watch?v=Mbt1f0yd4Ps

Arcturians – Everything You Wanted to Know 2017
https://www.youtube.com/watch?v=_y8E3nbBlsI

Clinton FBI files literally mention the Shadow Government at the state dept
https://www.youtube.com/watch?v=XtmhWuXXP-A