Kort – Twinflame en tweelingziel

Als je gidsen je er ’s ochtends vroeg fijntjes op wijzen (zie foto) dat je twinflame (de andere zielshelft) je huidige trauma heeft veroorzaakt.. En dat was niet het eerste leven dat dat gebeurde. Op de zware zielspaden is de ontmoeting met de twinflame een katalysator: eerst word je waanzinnig verliefd. Vervolgens worden al je oude wonden maximaal opengereten. Is de twinflame-relatie destructief geworden – denk bijvoorbeeld aan de Amerikaanse dichteres Sylvia Plath en haar partner Ted Hughes – dan is het zaak je daar zo snel mogelijk los van te maken. Anders wordt het letterlijk “till death do us part” (in Plaths geval werd dat zelfmoord).

Er bestaat 1 twinflame, die tegelijkertijd op meerdere plekken in het universum kan incarneren. Er is – als ik mijn gidsen goed begrijp – 1 tweelingziel, die níet exact de andere zielshelft is, maar wel zo dichtbij mogelijk zit. Zeg maar het verschil dus een eeneiige tweeling (de twinflame) en een tweeeige tweeling (de tweelingziel). Soulmates zijn er meer. Ik schat in zo’n 10 tot 15, maar houd me ten goede. Dat hoeven geen levenspartners te zijn, maar het kunnen ook familieleden of vrienden zijn.

Is de Twinflame-relatie door te ernstige beschadigingen van beide kanten onmogelijk, dan wordt – na zeer veel werk aan jezelf! – de tweelingziel op je levenspad gebracht. Is dat een garantie voor succes? En moet ik nu per se met deze man of vrouw een relatie aangaan? Nee. Je hebt op de planeet aarde van de Bron vrije wil meegekregen. Jíj bent uiteindelijk degene die bepaalt hoe jouw leven verloopt. En gaat het niet goed (je hebt karma opgebouwd), dan mag je het in een oneindig aantal levens nog een keertje overdoen. Zo schappelijk is de Bron. De hel is een verzinsel van de christelijke kerk om de mensen bang en eronder te houden.