kort – Entiteiten en de kinderziel

Heb je je weleens afgevraagd waarom mannen als Willem Holleeder en Marc Dutroux zo kwaadaardig zijn? Dat heeft alles te maken met het feit dat beide heren in hun jeugd extreem zijn mishandeld. Dit in combinatie met de enorme kracht én intense gevoeligheid van hun wolfstotem. De mishandeling op het wolfspad is zo intens dat de meeste mensen hun levensloop niet trekken en zelf kwaadaardig worden.

Een kind wordt zo geterroriseerd dat de zielsdelen vluchten naar de grot van verlaten kinderen, zoals sjamaan Sandra Ingerman die noemt. De meest trieste plek die zij kent. Op de plaats van de gevluchte zielsdelen komen entiteiten: negatieve energieën/zielen die na hun dood niet willen overgaan naar het licht, maar blijven rondhangen op aarde. Op zoek naar mishandelde kinderen met vacante appartementen in de ziel.

Het is de intense gevoeligheid die het wolfskind nekt. Des te gevoeliger, des te harder de klappen aankomen, des te meer woningen leeg. De aantasting van iemands energieveld laat op de lange duur ook sporen in de hersens achter. Zo zou je een psychopaat aan zijn hersenstructuur kunnen herkennen. Maar de ziel waarmee wij op aarde komen is in de basis altijd goed. 

Het komt ook voor dat de lege plekken in de ziel niet meer worden gevuld. Dit lijkt vaker bij meisjes te gebeuren, die – kort door de bocht – agressie eerder op zichzelf richten dan de buitenwacht. Het zogenaamde zombie-effect. Deze mensen zijn als volwassene beroofd van hun diepste gevoel en vreugde.