Column – De tijd van de Regenboogkrijgers

“One day… there would come a time, when the earth being ravaged and polluted, the forests being destroyed, the birds would fall from the air, the waters would be blackened, the fish being poisoned in the streams, and the trees would no longer be, mankind as we would know it would all but cease to exist. But a new tribe of people shall come unto the earth from many colors, classes, creeds and who by their actions and deeds shall make the earth green again. They will be known as the Warriors of the Rainbow.”

Dit is de First Nation-voorspelling over de Regenboogkrijgers en ik kan jullie vertellen: die tijd is nu gekomen. Het leven op aarde wordt zwaar bedreigd door klimaatverandering en het uitsterven van ontelbare soorten, inclusief uiteindelijk de mens, want wij bestaan niet los van deze planeet of andere levende wezens.

De witte patriarch waant zich koning, maar dat is hij niet. Zonder bijen is er geen bestuiving van gewassen; onze landbouwgrond is uitgeput en zo goed als dood door gif en monocultuur; al het plastic dat we weggooien verstikt het leven in de oceanen en komt uiteindelijk als kankerverwekkende nanodeeltjes in ons lichaam terecht. Dit kapitalistische systeem dat gedragen wordt door welwillende slaven betekent de ondergang van alles dat leeft.

Moeten we daarom alle hoop laten varen, omdat het toch al te laat zou zijn? Dit zei een vriendin van mij gisteren nog. Mijn antwoord is: nee. Er is altijd hoop. We kunnen altijd veranderen. Ik kan niet terug naar gisteren, maar ik kan wél vandaag werken voor morgen. En dat is precies wat ik ga doen: voor mijn medebewoners in Amsterdam-Noord, voor de energietransitie in mijn wijk; samen met revolutionaire kameraden, die ook een beter leven willen.

Want er lopen nu Regenboogkrijgers rond op aarde, van elke kleur, klasse en elk gender. Het zijn de Blue Ray Ones, met een lichtfrequentie in hun energieveld, die direct van de Bron komt. Het zijn geïncarneerde aartsengelen, die een megaheftig levenspakket achter de rug hebben om niet te eindigen als een slaaf van dit systeem, maar als leraar. Zij zullen het voortouw nemen om de mensheid weer te leren in harmonie en liefde met de natuur en andere levende wezens te leven. Een leven waarbij geluk voorop staat en niet tekort, strijd en eenzaamheid.

Dus houd de nieuwe Rosa Luxemburgs, Martin Luther Kings en Mahatma Gandhi’s in de gaten 🙂 Er is maar een weg en dat is omhoog. Kies voor het licht, kies voor liefde en niet voor negativiteit en vijandschap. Word zelf Regenboogkrijger, want dit is een revolutie van onderop en niet van bovenaf. Elke persoon op deze planeet mag opstaan. Het kan beter. En dat wordt het zeker.