Artikel paranormaal – Dus wie zijn de Rothschilds nu eigenlijk? Bericht uit de wereld van maanmannetjes

Sinds mijn omslag drie jaar geleden – toen mijn gidsen contact hebben gezocht, mij hebben ingeluid als sjamaan en nu nog steeds op dagelijkse basis tekens geven – heb ik te maken gekregen met een paranormale wereld, die ik daarvoor níet voor mogelijk had gehouden. En telkens als ik mensen vertel of schrijf over mijn ervaringen is er desalniettemin een stemmetje in mijn achterhoofd, dat zegt “cuckoo”. Maar ik ben bang dat er in sommige waanzinnige theorieën op het internet toch echt een kern van waarheid zit, dus wederom het verzoek om voor 1 tel je ongeloof op te schorten.

Van jongs af aan ben ik al the odd one out, de gek in het gezin, waar je niet naar hoefde te luisteren. Dat is als volwassene nog eens bevestigd door mijn geschiedenis in de psychiatrie met depressies, overspannenheid en burn-out. Veel psychiaters krimpen in elkaar van angst voor zo’n zwaar geval en serieus gaan ze zo’n gekkin echt niet meer nemen. Maar, om met Janis Joplin te spreken, “Freedom’s just another word for nothin’ left to lose”, dus hier gaan we..

De Rothschilds

In de spirituele wereld is het een zeer gangbare theorie, zelfs aangenomen waarheid, dat de aarde in handen is van een soort dictatuur, ook wel de ‘Cabal’ of ‘Illuminati’ genoemd, die de mensheid in slavernij houdt. Nu heb ik zelf sowieso een ongelooflijke hekel aan het onrechtvaardige, de aarde kapot makende kapitalistische systeem. En of dat nu wordt gerund door een mega rijke 1 procent of marsmannetjes; ik wil er vanaf.

En ook vind ik dat mensen zich inderdaad als slaaf van het systeem gedragen als ze 5 dagen in week werk doen dat ze niet willen doen, alleen nog maar op antidepressiva kunnen functioneren en/of uiteindelijk burn-out thuis zitten. Dan noemt de mensheid zichzelf ook nog vrij en krijg ik helemaal George-Orwell-1984-associaties.

Reptilians

Deze wereldtop zou uit mensen bestaan, die gedeeltelijk van buitenaardse komaf zijn, zogenaamde ‘Reptilians’. Een soort die voor een meerderheid geen last heeft van empathie en het ook geen donder kan schelen of de aarde en de mensheid naar de kloten gaan. Reptilians, zei je? Inderdaad, Reptilians.

Maar waarom acht ik het in godsnaam mogelijk dat er buitenaardse wezens zouden bestaan? Daar heeft de westerse wetenschap ons toch niks over verteld? Inderdaad, dat klopt. Maar ik heb bijvoorbeeld sinds mijn omslag/ontwaken zeer duidelijk de boodschap van mijn gidsen gekregen dat mijn ziel van de ster Sirius komt, waar lichtmeesters uit ons hele universum naartoe gaan bijvoorbeeld voor onderwijs over universele wetten, zoals het gebod dat je een ander niet mag vermoorden; of je nu op Pluto woont of op aarde.

Het feit dat ik intuïtief weet dat ik Sirius als basis heb (zie mijn artikel https://kirstenzeemeermin.com/star-trek-is-echt-een-psychotische-fantasie/ ) betekent dat er ook zoiets zou kunnen bestaan als zielen afkomstig van andere buitenaardse soorten, zoals Reptilians. Kijk bijvoorbeeld dit filmpje van David Icke (die net zo knots is als ik) https://www.youtube.com/watch?v=ZsA33fgFK_A

Voor paranormaal begaafde mensen is het sowieso gesneden koek dat zielen reïncarneren en meerdere levens hebben (ik herken mensen uit vorige levens) en dat we uit verschillende delen van het universum afkomstig zijn, zoals Arcturius, Venus of de Pleïaden. Maar de meesten komen niet voor deze kennis uit, omdat anderen je voor gek verklaren.

Westerse wetenschap en de unknown unknowns

Waarom is de westerse wetenschap dan nooit met deze kennis aan komen zetten? Ik heb de laatste jaren gemerkt dat onze wetenschappers niet zo open en onpartijdig zijn in hun onderzoek als ik had gehoopt. Ze leven net als ieder ander mens met enorme angst en daardoor afweer tegenover zaken die hun wereld op de kop zouden kunnen zetten en hun reputatie en carrière voorgoed beschadigen. Dus de aarde is niet rond, maar plat. En als je iets anders beweert, belandde je vroeger op de brandstapel, tegenwoordig verdwijn je volgepropt met antipsychotica in de inrichting.

En waarom zien NASA-robots dan geen mannetjes op Mars? Omdat die bijvoorbeeld een andere levensvorm hebben, die onze huidige meetinstrumenten nog niet kunnen waarnemen. Net zoals dieren bepaalde tonen kunnen horen, die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn en toch bestaan. Bovendien schijnt de NASA binnen onze wereldpolitiek ook niet zo onpartijdig en objectief te zijn als zou moeten.

Want het systeem houdt nogal wat zaken voor ons verborgen, zoals ufo-waarnemingen en andere paranormale verschijnselen. Geloof je hier wel in dan ben je krankzinnig. Onze intuïtie zou bijvoorbeeld actief de kop in worden gedrukt door het sprayen van chemicaliën in de lucht: de dikke witte strepen van bepaalde vliegtuigen die regelmatig te zien zijn. Mijn gidsen bevestigen zelfs dat er fluor aan het drinkwater wordt toegevoegd, om ons contact met hogere dimensies te blokkeren. Als deze dingen echt waar zijn vind ik dat zelf nogal griezelig en klinken naar samenzweringstheorieën, maar goed.

Grootkapitaal en de politiek van verdeel en heers

Terug naar de Rothschilds. Dat is een zeer rijke familie met joodse achtergrond, wat voer is voor allerlei verschrikkelijke antisemitische theorieën, zoals dat de wereld in handen zou zijn van het joodse grootkapitaal. Hier komen Forum voor Democratieleden tegenwoordig weer mee aanzetten en goed idee: laten we die hele holocaust nog eens overdoen. Dat antisemitisme slaat dus nergens op, maar het zou wel kunnen dat er met die familie iets bijzonders aan de hand is, zonder dat dat ook maar iets te maken heeft met het jodendom.

Deze groep mensen zou al langer dan vandaag zeer machtig zijn en bijvoorbeeld – zoals ik recent ergens las – Karl Marx hebben gefinancierd en Hitler in de gevangenis een typemachine hebben bezorgd. Met Marx zou ik zeggen: give me more. En Hitler: zeer slecht idee, maar het is bekend dat kapitalistische bedrijven, zoals bijvoorbeeld BASF, de nazi’s van veel financiële middelen hebben voorzien.

Nu zit er een beweging in de geschiedenis van de mensheid, zeker de afgelopen 1000 jaar, waar oorlog en verdeel-en heers-politiek schering en inslag lijken. Imperialisme, slavernij, heksenvervolging, wereldoorlogen, genocides. Met name de rijke partijen aan de wereldtop spinnen hier garen bij, want: houd de mensen bang, onderdruk ze, moord ze uit en zet ze tegen elkaar op, zolang de poet maar voor ons is en het systeem blijft bestaan.

Zo kan de rijke 1 procent de aarde in zijn greep houden, door bijvoorbeeld oproerige figuren te financieren, die zorgen dat er ruzie ontstaat en de mensheid elkaar weer de tent uitvecht, voordat er naar de echte machthebbers bovenin kan worden geslagen. Het is daarom zaak het kapitalisme, dat zoveel lijden veroorzaakt, te ontmantelen en verwerpen.

Negatieve entiteiten

Maar waar raakt een rijke bankiersfamilie als de Rothschilds aan paranormale zaken, afgezien van hun zogenaamde Reptilian-achtergrond? Sinds mijn ontwaken weet ik dat er entiteiten bestaan, energieën, die los van een lichaam om ons heen hangen en zelfs controle kunnen uitoefenen over mensen. Sterker nog, een lichaam kan door een negatieve entiteit worden overgenomen en als het lichaam oud en op is kan de negatieve entiteit weer op een nieuw lichaam overstappen.

Volgens mijn gidsen zijn de Rothschilds zo’n groep van negatieve entiteiten, die telkens op een vers, jong lichaam overstappen. Op die manier kun je in principe eeuwig binnen de aardse sfeer blijven. De problemen komen voor een entiteit pas als die overgaat naar de Andere kant (het licht), waar hij/zij stevig zal worden aangesproken door het eigen Hoger Zelf.

Bevrijding

Het goede nieuws is dat deze tijd is gepland om de mensheid te bevrijden. Met ascensie wordt de frequentie van de aarde verhoogd van 3D naar 5D (zie mijn artikel https://kirstenzeemeermin.com/ascensie-en-de-shift-van-3D-naar-5D/). Ons bestaan zal liefdevoller worden, maar het is wel nodig om de oude ketens te verwerpen. Talloze lichtwerkers zoals ik zijn de afgelopen jaren wakker gemaakt en geroepen tot hun zielsmissie, om de aarde te helpen deze overgang naar een Nieuwe Tijd te maken.

Ik zou zeggen: breek het systeem door naar je hart te luisteren. Laat je niet programmeren door de matrix van onze samenleving, die angstig maakt en het gevecht om geld en goederen als hoogste doel heeft. Doe werk dat je het liefste doet. Zorg goed voor jezelf en help je medemens. Neem dagelijks rust om te luisteren naar je innerlijke waarheid. We worden gelukkiger als we niet langer wachten op verlossing door een zogenaamde leider, maar zelf actief in het dagelijks leven aan de slag gaan om de aarde een betere plek te maken. Zo simpel is het.

 

Voor het schrijven van dit artikel heb ik zwaar op de antwoorden van mijn gidsen geleund, omdat sommige dingen mij eerlijk gezegd te bizar lijken om waar te kunnen zijn. Maar ik onderzoek altijd álles en sinds mijn ontwaken drie jaar geleden heb ik ondervonden dat de meest idiote, onwaarschijnlijke zaken bestaan, dus bij deze sluit ik niet uit dat dit waar is.