Kort

Hoop: contact met je gidsen in deze tijd

Nu vragen jullie je misschien af of het voor mij verschil maakt dat ik in deze onzekere, bange tijden contact heb met mijn gidsen. Ja, dat maakt voor mij inderdaad uit. Hoewel mijn beschermengelen het totale overzicht hebben van wat er op deze planeet gebeurt en ik niet. Ik kan kaarten trekken en mediteren en dat geeft me echt kracht. Ik weet dat ik niet alleen ben en vol vertrouwen volg ik mijn pad. Zij zullen mij beschermen, wat er ook komt. En daarmee waan ik me niet onkwetsbaar voor het coronavirus, maar ik weet dat er een plan aan ieders leven ten grondslag ligt.

Daarom steek ik jullie graag een hart onder de riem. Koop orakelkaarten, stel een vraag en zie wat voor antwoord je krijgt. Ga mediteren, bidden, praten met God/Godin/de Bron en vertrouw op je ingevingen. Ik hoop dat een voordeel van deze akelige tijd is dat je zult ontdekken wat echt belangrijk voor je is: je geliefden, een zonnige dag, contact met de mensen om je heen. Iedereen moet nu vertragen, niets doen en wat was het ook alweer wat je echt met je leven wilde doen, waar je altijd al van droomde.

Wat mij naast liefde door donkere tijden sleept is muziek (Miles Davis – Kind of Blue), boeken/verhalen en een standvastig geloof dat er iets hogers is. We zijn niet eindeloos op deze planeet, ik weet niet wat de dag van morgen brengt, maar dat je er niet alleen voor staat is een feit. Liefde is belangrijk, elkaar helpen en niet alleen maar achter een agenda aanrennen, waarvan je zelf ook vaak niet meer weet waarom. Houd moed, heb hoop. Er is een plan. En hulp is vlakbij, als je er contact mee maakt.