Kort

Niet alleen

Ik heb de laatste tijd met tegenslag te kampen gehad, waardoor ik me somber voelde. In die ellende ben ik dan zo blij dat ik mijn gidsen heb, waardoor ik me er niet alleen voor voel staan. Ik kan kaarten trekken voor advies en houvast. Ook krijg ik dagelijks tekens als ik door de stad fiets. Ik zou tegen iedereen die op deze aardbol rondloopt willen zeggen: je bent niet alleen! We zijn zielen die als mens incarneren en na je dood ga je terug naar de Bron. Aan je leven ligt een plan ten grondslag en de mensen die je ontmoet zijn niet willekeurig, maar cruciale personen zoals je partner, je ouders of kinderen zitten waarschijnlijk in je zielsgroep: de groep waarmee je keer op keer op aarde incarneert. Je bent goed genoeg en vanaf de Andere Kant wordt er altijd van je gehouden. Ik voel me een soort Jehova’s getuige – en dat ben ik in feite ook 😉 – maar als ik jullie een hart onder de riem kan steken, dan doe ik dat graag. Trek orakelkaarten, volg je hart en mediteer. We gaan een nieuwe tijd tegemoet, waar we de kilte en hardvochtigheid van het huidige systeem achter ons zullen laten. En jij bent nodig om dat positieve verschil te maken!