Algemeen

Kort – Over de liefde en elk potje waar een dekseltje op past

Sinds mijn ontwaken in de droom van onze werkelijkheid is mij opgevallen dat ik alle mannen waarvan ik echt heb gehouden al uit een eerder leven kende, sterker nog: ze zitten in mijn zielsgroep, met wie je leven op leven weer incarneert. Ik ben er ook achter gekomen dat mijn ziel een stuk ouder is dan gemiddeld en ook een veel zwaarder pad heeft dan gemiddeld. Het nadeel op relatievlak is dat je niet meer zo gemakkelijk bij iemand past. Een oudere ziel heeft vaak meer diepgang (zonder oordeel), want die heeft al veel meer meegemaakt. En met een zeer zwaar pad, zeg maar de zwarte piste, loop je nogal wat beschadigingen op. Overleef je die, dan ben je in veel gevallen ‘prettig gestoord’, wat je nogal anders dan de rest van de mensheid maakt. De 144.000 Blue Ray 1s die nu op aarde rondlopen – ze hebben een zeer bijzonder energieveld met een lichtfrequentie die direct van de Bron komt – zijn in veel gevallen zo gek als een deur (dat krijg je als je als mens zo’n zwaar pakket voor de kiezen hebt gehad) of ze wijken op zijn minst heel erg af. En nu ben ik blij dat er op mijn aparte potje toch nog een net zo excentriek dekseltje past.

Wanhoop daarom niet als je de liefde nog niet hebt gevonden of wanneer het in je leven zwaar tegen zit. Vertrouw op je levensplan, samengesteld door je hoger zelf en je gidsen. En neem even rust als het echt niet meer gaat. Je bent niet alleen. Keer naar binnen en luister naar je intuïtie. Zet dan even je smartphone uit, want die is volgens mij sowieso voor onze ‘beschermengelen’ een enorm obstakel om ons te kunnen bereiken. Doe even niks: vergeet je werk, vergeet je zorgen. Het komt goed!