Algemeen

Kort – Vertrouwen in je levensplan

Dacht ik de eerste 40 jaar van mijn leven dat alles mij willekeurig overkwam, al naar gelang de keuzes die ik maakte of de pech die ik had; sinds mijn ontwaken een paar jaar geleden weet ik wel beter. Aan mijn leven ligt een plan ten grondslag dat minutieus wordt gevolgd. Ik zit niet zo’n maximaal 100 jaar doelloos uit. Nee, het leven heeft zin: ik leer lessen en incarneer keer op keer opnieuw met mijn zielsgroep. Sommige van hen kunnen mij ook begeleiden als gids vanaf de andere kant, als een ziel eenmaal gevorderd genoeg is. Ik weet dat mijn ziel dat ook al eerder heeft gedaan en ik herken ook daadwerkelijk mensen uit vorige levens. Een van de mooiste cadeaus van de laatste tijd is mijn vriend. Als ik van tevoren had geweten dat er zo’n fantastisch iemand op me wachtte, dan had ik veel meer vertrouwen in mijn pad gehad. Hetzelfde geldt voor het feit dat we altijd omringd zijn door onze gidsen, die van ons houden en voor ons zorgen. Je kunt zelfs contact met ze leggen door bidden en meditatie. Ze geven je antwoord met intuïtieve ingevingen. Om hulp vragen mag altijd. Sterker nog, zonder deze hulpvraag mogen je beschermengelen niet in actie komen. Wanhoop dus niet als het leven tegenzit. Je bent niet alleen en heb vertrouwen.